Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mil persones visiten diàriament el parc de l'Espai Xic's

L’alcalde, Pere Granados, ha agraït la labor dels 26 voluntaris per la seva “actitud solidària amb la ciutat i la seva generositat amb els més petits del municipi”

dilluns 02 gener 2012

Aquesta nova edició del parc de Nadal, l'Espai Xic's, que tancarà les seves portes el dia 5 de gener al migdia, ha aconseguit batre rècords. I és que, diàriament, d'ençà la seva obertura el passat 27 de desembre, el parc està enregistrant vendes d'entre 400 i 500 tiquets; el que fa que amb acompanyants hi hagi un aforament d'unes mil persones que llarg del dia que passen per les atraccions, jocs i tallers que es realitzen a les instal·lacions del Pavelló d'Esports; així com a la carpa annexa i als jocs exteriors.

Per la regidora d'Infància, Júlia Gómez, es tracta d'un parc que ofereix "nombrosos atractius per a totes les edats i que ha sabut connectar amb la demanda dels nens i nenes de Salou". Enguany, a més, des de la regidoria s'ha volgut agrair especialment l'interès que han demostrat 26 joves del municipi, els quals, de manera desinteressada estan col·laborant junt amb els vuit monitors titulats per tal de vigilar i tutelar els diferents espais de joc i lleure: "Hem hagut de tancar la llista de col·laboracions però volem agraïr personalment a tots els que estan cada dia donen un cop de mà i a aquells que s'han quedat a la llista d'espera. Diu molt dels joves de Salou i de la seva implicació associativa".

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat aquest matí les instal·lacions del Parc Infantil, i ha “agraït la tasca y la dedicació de tots els joves que formeu el cos de voluntaris i monitors, perquè demostreu tenir uns valors importants que són positius per a la vida en societat: solidaritat, esperit de col·laboració amb la vostra ciutat, i generositat amb els més petits procurant que s’ho passin bé”.

D'entre els èxits d'aquesta edició de l'Espai Xic's destaquen els llits elàstics; unes boles gegants on s'introdueixen els nens i nenes i van rodant per damunt d'una piscina; o la carpa annexa amb les consoles play station i les x-box; a més dels tallers de maquillatge, o les sessions al parc Bosc Aventura.

Galeria d'imatges

Parc_Nadal_2011-2012.JPG

Document Actions