Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Millora el servei d'autobús a Salou amb més expedicions directes a Tarragona

dijous 11 juny 2009

El regidor de mobilitat y transports de Salou valora molt positivament aquest reforç de les línies de transport públic terrestre

Des d'avui mateix, 11 de juny de 2009, es posa en funcionament un nou servei de sortides exprés entre Salou, Vila-seca i Tarragona amb la implantació d'11 noves expedicions semidirectes diàries (de dilluns a divendres) que permetran enllaçar aquestes poblacions amb transport públic i amb temps més competitius. Es tracta d'un servei que portarà a terme l'empresa Plana. Si fins ara el temps superava l'hora de durada per fer el recorregut de nou quilòmetres ara, amb aquestes noves línies, el temps es rebaixa a la mitja hora. Actualment entre Salou i Tarragona hi ha 500.000 passatgers que utilitzen aquests serveis. Segons el regidor de mobilitat i transport, Alberto del Hierro, es tracta 'd'un pas molt important per a la població usuària del servei, i molt especialment aporta facilitats als molts estudiants que es desplacen a Tarragona', explicava. 'Entenc que amb aquestes línies es millorarà la mobilitat'.

Aquesta millora neix a partir de la reestructuració de la línia convencional i a partir d'avui mateix de dilluns a divendres hi haurà 24 noves expedicions entre Salou, Vila-seca i Tarragona (12 d'anada i 12 de tornada) amb parades intermèdies. A més, el servei arribarà a una àrea de Salou que, fins ara, no disposava d'accés a la xarxa de transport públic, amb una parada al carrera Ciutat de Reus número 1 i una altra al final del carrer Ciutat de Reus, al davant de la plaça de l'11 de setembre.


Els dissabtes feiners els usuaris disposaran de 14 noves sortides entre Salou i Tarragona (7 d'anada i 7 de tornada) entre les 9:05 i les 21:30 hores, el que suposa també un increment de l'oferta entre Vila-seca i Tarragona amb dues sortides més.

Els diumenges i dies festius el servei convencional oferirà vuit noves expedicions entre Salou i Tarragona (4 d'anada i 4 de tornada), incrementant-se així en 3 expedicions el recorregut. Aquestes parades, a més, amb destinació final l'estació d'autobusos de la ciutat de Tarragona que enllaçaran amb altres serveis en direcció a l'Estació del Camp.

Document Actions