Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Miquel Blanchart confirma la seva assistència a la Challenge Salou 2017

divendres 27 gener 2017

La cita constarà de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres de cursa

Miquel Blanchart confirma que serà a la tercera edició de Challenge Salou, que es disputarà el proper 28 de maig. El Sabadellenc, de 32 anys, és un dels millors triatletes de llarga distància del país.

La cita constarà de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim de Salou. La prova manté el circuit de les altres edicions. Començarà a la platja de Llevant, al passeig Jaume I; continuarà fins a l'Hospitalet de l'Infant en el tram de bicicleta a volta única on els triatletes podran, de manera exclusiva, "volar" per una autovia A7 tancada al trànsit per a l'esdeveniment i acabaran amb el segment a peu pel passeig Jaume I, el que suposa un circuit molt ràpid i és que fins a més de 10 triatletes han superat la barrera de 4h en aquest circuit.

De moment l'organització ja ha superat els 800 participants i posa a disposició dels triatletes les 200 últimes places per a la prova. La procedència dels inscrits, fins a la data, superen els 19 països. El termini d'inscripció finalitzarà en arribar als 1.000 participants. La prova repartirà 25.000€ en premis.

Més informació i últimes inscripcions disponibles a: http://challenge-salou.com

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

peke_challenge.jpg

Document Actions