Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mireia Sosa repeteix victòria a la Cursa de la Dona de Salou!

diumenge 01 maig 2016

400 dones han pres la sortida de la Cursa de la Dona de Salou que han inundat el passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada del color blau de les samarretes de la cursa.

El fort vent que ha bufat a Salou durant el mati no ha evitat que la segona edició d’aquesta cursa fos una festa, coincidint amb el dia de la Mare. A les 10 en punt, l’alcalde de Salou, Pere Granados ha donat la sortida de la cursa des de la plaça de les Comunitats Autònomes.

Pel que fa a la cursa, la dona més rapida en completar els poc més de 4 quilòmetres que feia el recorregut ha estat l’atleta del CA Runners Tarragona, Mireia Sosa. Amb un minut de diferencia han entrat a meta Anahi Herrera. La tercera plaça ha estat per Judit Juncosa del CE Trail Tarraco amb un temps de 16 minuts i 47 segons. Amb aquesta victòria, la tarragonina Mireia Sosa ha repetit el triomf que ja va aconseguir en la primera edició de la cursa celebrada l’octubre passat.

Després de la cursa, les dones han omplert la plaça de les comunitats autònomes per participar a la MàsterClass de Zumba i Aeròbic. L’esforç de la cursa no s’ha notat i les monitores han fet ballar a tota la plaça durant més de mitja hora al ritme de la musica més actual.

Per acabar l’esdeveniment s’ha fet l’entrega dels trofeus i obsequis a les primeres classificades tant en categoria individual com per equips. L’acte ha comptat amb la presencia del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Daniel López, i del regidor de Seguretat Ciutadana, David González. També s’ha fet entrega a Elaine McParland, presidenta de Fressia Group, del xec amb els 558€ recaptats a la cursa a benefici de l’ONG local.

Document Actions