Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mitjans de comunicació serbis visiten Salou i la Costa Daurada

L’objectiu del programa impulsat per l’Agencia de viatges Evasió de Salou amb col•laboració del Patronat de Turisme de la Costa Daurada i el de Salou vol promoure el nostre municipi en un mercat emergent com és Sèrbia

divendres 03 juny 2011

L’agència Evasion en col•laboració amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i el Patronat de Turisme de Salou ha organitzat, des del 30 de maig i fins avui 3 de juny, un viatge de premsa,  per tal de promoure la Costa Daurada com a destinació turística en el mercat serbi. La televisió nacional de Sèrbia, la RTS, el diari de referència del país, Politika i la reconeguda televisió Prva juntament amb una altra cadena especialitzada Avala han conegut de primera mà el municipi de Salou.

En aquest dos darrers anys, els dos organismes han  treballat estratègicament per aconseguir que la Costa Daurada destaqui en un mercat turístic emergent com és Sèrbia.

A banda dels diferents contactes amb operadors turístics per a la creació de paquets cap a la Costa Daurada, especialment cap a Salou, s’ha fet també un esforç per portar diferents mitjans de comunicació a la nostra zona amb l’objectiu de promocionar el municipi en diferents televisions i mitjans escrits a Sèrbia, i es conegui la seva oferta entre els ciutadans.

En aquesta línia de treball, va sorgir l’oportunitat de realitzar un viatge amb mitjans reconeguts de Sèrbia. Tres han estat els mitjans de referència d’aquest país per realitzar un viatge de premsa del 30 de maig al 03 de juny. Els mitjans són la televisió nacional de sèrbia, la RTS; el diari de referència a sèrbia amb un Magazine de Turisme, el Diari Politika, una altra televisió de gran difusió com és l'antiga Fox, que ara es diu Prva, i una televisió proposada per un dels operadors turístics, Avala.

La realització d’aquest viatge ve de la mà d’ Evasió, l’agencia de viatges de Salou amb el suport del Patronat de Turisme de Salou en coordinació amb  l'Agencia Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i diferents Patronats de la Costa Daurada.

El programa dissenyat per a aquest mitjans, ha mostrat la varietat d’oferta turística del nostre territori i tots els nostres productes a un mercat que encara no ens coneix. En aquests moments,  la línia que ofereix vol directe Barcelona - Belgrad es Spanair .

Document Actions