Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Montserrat Carulla porta, en primícia a Salou, una comèdia doblement familiar

dimecres 17 desembre 2014

Aquest diumenge es podrà veure l'obra teatral La Iaia!, punt de partida de la programació de tardor-hivern del teatre auditori  

 

Per si sola ja tindria ganxo, la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét, però si a més a més aquesta àvia és Montserrat Carulla, l’espectacle esdevé indispensable de cop. L'obra brinda al públic una ocasió d’or per gaudir de la Carulla en estat pur, en un paper a mida que li ha tallat el seu fill, Roger Peña, i que interpreta al costat del seu nét, Aleix Peña. Una comèdia doblement familiar on hi trobarem la Carulla més propera als personatges que l’han fet tan popular i estimada. Una oportunitat única per agrair a aquesta actriu tants anys de dedicació al teatre. Les tres generacions de la nissaga Peña-Carulla ens regalen l’homenatge més sincer a la matriarca.

Aquesta obra arriba al TAS de Salou aquest proper diumenge a les vuit de la tarda. Les entrades estan disponibles a 18 euros a la taquilla del TAS, en venda anticipada de dilluns a divendres de les 10 a les 14h i els dimarts i dijous de les 17 a les 20h, excepte festius. El mateix dia de l’espectacle també es podran adquirir les localitats dues hores abans de la funció. A més, també estan disponibles per ticketmaster.

 

Sense renunciar a la comicitat, “IAIA!!!” és una obra de sentiments, de situacions quotidianes, que –posats a catalogar-la- podríem situar entre el neorealisme i l’anomenat “teatre de la crueltat”.

Una comèdia tendra i àcida alhora, que és un fidel reflex de l’actualitat de la gent del carrer, amb temes de fons com l’atur, la soledat dels vells, la diferència de classes, la problemàtica dels desnonaments, la relació entre generacions i la lluita aferrissada i gelosa de dues dones per retenir l’home que, ves a saber per què, totes dues necessiten. Tot plegat hi té cabuda, a “IAIA”, en una comèdia que busca aprofundir en la importància dels sentiments i de les ganes de viure.

Galeria d'imatges

iaia.jpg
la_iaia.jpg

Document Actions