Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mor José Contreras, regidor de Governació de l'Ajuntament de Salou

dilluns 09 juliol 2007

Aquesta passada matinada i de forma sobtada a casa seva, ha mort José Contreras García, regidor de Governació del recentment constituït Ajuntament de Salou. José Contreras va néixer a Pont de Suert (Lleida), estava casat amb Rosario Sánchez i tenia un fill. Era treballador de la indústria química des de feia 27 anys. Des del 1999 era regidor a l'Ajuntament de Salou i, en aquesta nova legislatura, ocupava el càrrec de responsable de l'Àrea de Governació.

José Contreras sempre s'havia caracteritzat per una profunda implicació en la vida associativa de Salou. Va ser membre de l'Associació de Pares i del Consell Escolar del Col·legi Públic Europa de Salou; membre de junta de l'Associació de Veïns Salauris; directiu i també coordinador de l'Escola de Futbol Base de l'U.D Salou i membre de l'Associació 30 d'Octubre.

Des del mes de novembre del 98 ocupava el càrrec de Primer Secretari de l'Agrupació Socialista de Salou. José Contreras havia ocupat també diversos càrrecs dintre del PSC: membre del Consell de la Federació XVII; Secretari de la Taula del Consell de la Agrupació Comarcal del Tarragonès i Secretari de Finances de l'Agrupació Comarcal.

L'Ajuntament, a través del seu alcalde, Antonio Banyeres, ha volgut fer públic el seu condol per la mort del regidor José Contreras, del que ha dit era 'una persona molt estimada i coneguda per la seva implicació, en tots els sentits, amb el municipi de Salou i la seva gent'.

Segons Banyeres, 'el nom de José Contreras ha anat sempre relacionat per una profunda implicació en la vida associativa del municipi'.

A partir del migdia d'avui i fins a les 22.00hores de la nit, estarà instal·lada a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Salou , la capella ardent. De la mateixa manera, demà 10 de juliol del 2007, a les 9.00hores del matí, s'oficiarà el funeral per la seva mort a l'Església Santa Maria del Mar de Salou.


Document Actions