Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mor l’exregidor d’ERC Sandro Boquet

dimecres 13 febrer 2019

Demà tindrà lloc a les 12h el funeral a l’església de Santa Maria

 

L’ex regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya, Sandro Boquet Cervera, ha mort aquesta passada nit, després d’estar ingressat diversos dies a l’hospital després de patir una aturada càrdio-respiratòria. Boquet, que havia estat cap de llista per ERC a les eleccions del 2015, -i en també anteriors comicis al llarg de la seva vida política. Recentment, el passat mes de desembre, va renunciar a l’acta de regidor i va incorporar-se, de nou, com a funcionari municipal adscrit a l’àrea d’esports la primera setmana del mes de gener. ‘Sandro’, com se’l coneixia, també va formar part de la candidatura independent Pro Segregació a les eleccions al maig de 1983, quan tenia 23 anys.

El regidor va néixer el 23/09/1960, i va iniciar els seus serveis a l'Ajuntament el mes d’abril de 1991.

L’alcalde, Pere Granados, en nom de la corporació, ha expressat el condol a la família i amics i ha volgut destacar la seva dedicació  al municipi i agrair el seu servei tant des de la faceta política com tècnica, adscrit a la regidoria d’esports.

Avui es podrà acompanyar a la família del regidor al tanatori de Salou de les 16.30 a 21h i demà de les 9 a 11h. El funeral s’ha previst per demà dijous a les 12h a l'església de Santa Maria del Mar.

Document Actions