Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mossos i Policia Local es coordinen per reforçar la seguretat a Salou durant els mesos d’estiu

La campanya implica un reforç de més de 300 hores setmanals i patrullatge constant en els punts més concorreguts de la ciutat

dilluns 09 agost 2010

L’Ajuntament de Salou reforça la campanya de seguretat ciutadana durant els mesos d’estiu amb el suport de la Policia Local de Salou i els Mossos d’Esquadra. Ambdós cossos s’han coordinat i realitzen un patrullatge conjunt per la zona de platges i els punts on hi ha més concentració de gent a la ciutat. Aquest patrullatge està dirigit i planificat, amb diferents itineraris diaris. Enguany s’ha incrementat el número d’hores de vigilància amb un servei de 300 hores setmanals.
 
A més, tant Mossos d’Esquadra com Policia Local, han establert un altre dispositiu amb agents de paisà destinat a prevenir els furts als llocs d'alta concentració de gent. Durant el matí patrullen per punts com el mercat municipal i les zones de platja, i al vespre pels carrers més cèntrics i concorreguts de la ciutat. En el torn de nit, la prevenció també es reforça per tal d’actuar davant de qualsevol incident.
 
En aquesta línia, hi ha una coordinació permanent amb els vigilants de seguretat de les estacions de tren amb Mossos i Policia Local així com altres professionals de la seguretat. La tendència de delictes durant els mesos d’estiu  ha baixat respecte l’any passat al Municipi de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, es va reunir el mes de juliol, durant la junta de Seguretat Ciutadana, amb el cap de mossos d’Esquadra de la Regió Policial Camp de Tarragona, el cap de la comissaria de Salou/Vila-seca, i membres del Serveis Territorials del departament d’Interior de la Generalitat a Tarragona.  En aquesta reunió va traslladar una petició formal a la directora de Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Tarragona per tal de disposar de més agents al municipi en els mesos estivals on la població s’incrementa.

Document Actions