Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

MOTIUS NADALENCS A SALOU

dijous 21 novembre 2002

A principis de desembre, Salou encendrà els motius nadalencs lluminosos que engalanaran diversos carrers. Com en altres anys, s'ha establert una col·laboració entre la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament i el sector comercial. Prèvia sol·licitud dels comerciants interessats agrupats per carrers, aquests lloguen els motius lluminosos i l'Ajuntament es fa càrrec de les despeses d'instal·lació, consum elèctric i retirada dels motius. Els carrers on els comerços han col·laborat amb motius nadalencs són: c/ de Barcelona, Nucli Antic i voltants, Mercat Municipal i Via Roma, passatge del Dr. Pigem i passeig de Jaume I.
Per la seva banda, l'Ajuntament està instal·lant també, entre motius llogats i de propietat, al voltant de 120.000 watts de potència d'enllumenat de Nadal, per tot el municipi.
Segons la regidora de Comerç, Martina Fourrier, 'els motius de Nadal que s'instal·len són la majoria de fil lluminós de baix consum, i des de l'Ajuntament s'intenta incrementar el nombre per cobrir cada any un major nombre de carrers'.

Document Actions