Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a la Piscina Municipal de Salou

L’Ajuntament fa una crida als ciutadans a participar en aquesta acció solidària per donar suport als afectats i a la recerca de la malaltia

dijous 07 juliol 2011

El proper diumenge dia 10 de juliol tindrà lloc la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple’ a la Piscina Municipal de Salou que juntament amb 620 piscines més a tota Catalunya dona suport a afectats d’aquesta malaltia i vol sensibilitzar a les persones sobre aquesta causa.

Els ciutadans podran col·laborar nedant en solidaritat amb les persones que conviuen amb l'esclerosi múltiple. L’horari serà de 10:00 h a 13:00 hores i l’entrada a la piscina serà gratuïta.

El Mulla't és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 6.000 persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya (http://www.fem.es ). La campanya, que es va iniciar l'any 1994, és un acte de participació ciutadana que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple.

Els participants podran adquirir material del mulla't com ara samarretes, tovalloles, bosses. Des de fa anys, l'Ajuntament de Salou col·labora amb aquesta causa, i per aquest motiu vol fer una crida als ciutadans de Salou per tal que hi participin en aquesta causa solidària.

Fitxers adjunts

Document Actions