Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a la Piscina Municipal de Salou

L’Ajuntament fa una crida als ciutadans a participar en aquesta acció solidària per donar suport als afectats i a la recerca de la malaltia

dijous 08 juliol 2010


El proper diumenge dia 11 de juliol tindrà lloc la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple’ a la Piscina Municipal de Salou que juntament amb 600 piscines més a tota Catalunya dona suport a afectats d’aquesta malaltia i vol sensibilitzar a les persones sobre aquesta causa.
Els ciutadans podran col·laborar nedant en solidaritat amb les persones que conviuen amb l'esclerosi múltiple. La entrada a la piscina serà gratuïta entre les 11:00 h i les 13:00 hores.

El Mulla't és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 6.000 persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya (http://www.fem.es )  La campanya, que es va iniciar l'any 1994, és un acte de participació ciutadana que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple.

A les 12:00 del migdia es vol batre el rècord de persones que es llancen simultàniament a la piscina per una causa solidària. Els participants podran adquirir material del mulla't com ara samarretes, tovalloles, bosses.
Des de fa anys, l'Ajuntament de Salou col·labora amb aquesta causa, i per aquest motiu vol fer una crida als ciutadans de Salou per tal que hi participin en aquesta causa solidària.

Document Actions