Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Neix ‘Salou happy weekend’, una plataforma 2.0 per promocionar els caps de setmana en temporada baixa

divendres 05 desembre 2014

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre Promoció Econòmica i Conerç i Alcaldia i Participació Ciutadana per dinamitzar juntament amb el sector privat els caps de setmana

Les activitats es poden consultar a www.salouhappyweekend.cat  i a més s’enviarà setmanalment una newsletter

 

Salou busca treure partit als caps de setmana de la temporada baixa i atreure visitants donant a conèixer les moltes activitats que s’organitzen tant per part del sector públic com privat. Així, de manera conjunta i a través de la plataforma 2.0 www.salouhappyweekend.cat es busca posar negre sobre blanc en un mateix suport l’oferta lúdica, cultural, d’oci, comerç i restauració, entre en un llarg etcètera. Avui, l’alcalde, Pere Granados, ha presentat el llançament d’aquesta campanya acompanyat de les regidores Reyes Pino de Promoció de Ciutat i Comerç i de Mª José Rodríguez, per part de Participació i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Salou. Ambdues regidories col·laboren per fer possible la dinamització de l’activitat comercial, restauració i oci del nostre municipi en els mesos fora de la entesa tradicionalment com a temporada turística. A més del bloc, setmanalment també s’enviarà una newsletter que recollirà els principals actes que s’oferten el cap de setmana.

 

El batlle ha fet una crida al sector privat a que participi activament de la campanya de manera que “aquesta plataforma de promoció serveixi per implicar el sector privat en la promoció de l’oferta lúdica i gastronòmica i d’altres sectors de manera que entre tots puguem mantenir llocs de treball de cara a l’hivern i fer economia i ciutat”.

Així, des del govern s’ha volgut agrair la bona predisposició amb la que s’ha rebut entre els comerciants, els quals, ja aquest cap de setmana munten els vermuts pel nucli antic. Diumenge dia 7, de les 11 a les 15h se serviran per 2,5 euros un vermut i una tapa a una quinzena d’establiments del nucli antic al ritme de la ‘Xalecos Street Band’; un esdeveniment que es complementa amb moltes altres activitats per aquest pont de la Constitució com són l’Spanish Open de balls; la fira de Nadal del Grup Freesia; l’acte d’encesa de les llums de Nadal aquesta tarda; entre d’altres... El batlle ha assegurat que els comerciants “han rebut la proposta amb els braços oberts i estan disposats a apostar per la idea de reactivar l’economia i creant un punt d’informació global”.

Aquest programa es durà a terme en temporada baixa i fins al març.

Galeria d'imatges

salouhappy.jpg
P1090193.JPG

Document Actions