Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Neix a Salou una nova associació empresarial de la zona turística del municipi

divendres 26 febrer 2016

La junta, presidida per Elaine McParland, s’ha reunit amb el batlle i la regidora de promoció de Ciutat

 

L’entitat és favorable a la implantació dels Centres Turístics Integrats i afirma que es mobilitzarà captant signatures si no es desbloca la inversió

 

Salou compta amb una nova associació que forma part ja del registre d’entitats i que sota el nom d’ Associació empresarial de la zona turística del municipi s’ha presentat davant l’alcalde Pere Granados i la regidora de Promoció de Ciutat, Comerç, Mercats i Consum per traslladar els seus objectius. Com ha assenyalat la presidenta de l’entitat, Elaine Mc Parland, es busca defensar, millorar, potenciar i dinamitzar la zona turística de Salou incloent tots els tipus de negocis que hi hagi a la zona associats amb el turisme, però també tenint presents els residents i visitants.  

En el marc d’aquesta trobada institucional, l’entitat ha assegurat que estan a favor de la implantació del Centres Turístics Integrats als terrenys que Salou i Vila-seca comparteixen en l’espai del CRT i que esperen que hi hagi una prompta acció de la Generalitat de Catalunya per desblocar l’arribada de la inversió de 2.500 milions d’euros i que estan disposats a iniciar una recollida de signatures en cas que no s’agilitzi la seva implantació. El batlle ha agraït el suport de l’entitat en aquest sentit, i ha explicat que no entén com es pot aturar una inversió milionària que ajudaria a Salou en molts aspectes, tant laborals, com turístics i que aportaria beneficis indubtables a nivell de territori. En un altre ordre de coses, el batlle ha estès la mà per tal de col·laborar conjuntament en la millora de la zona a través de les ponències de participació ciutadana que es crearan fent taules de treball davant de la diagnosi de millora que s’ha redactat per capgirar la situació a la zona de Carles Buïgas. En aquest sentit, l’alcalde els ha demanat la seva implicació donat que són afectats de primer grau pel procés de canvi i regeneració que es vol implementar en aquesta àrea altament estacional i turística.

 

La presidenta, acompanyada de bona part de la junta directiva de la recentment constituïda associació i que compta amb un cinquantena ja d’afiliats, ha explicat també que busquen redactar un pla d'acció de la zona i que ho faran a través de 4 ponències (turisme/comerç; manteniment de la ciutat; seguretat i una darrera relacionada amb les normatives urbanístiques i empresarials; a més de buscar una relació fluïda amb altres organitzacions locals, l'Ajuntament i els departaments de manera transversal.

L’entitat, ha afirmat resta oberta a qualsevol persona que tingui un interès comú en estar activament involucrat en els objectius de l'associació - empresaris, treballadors, veïns de la zona turística de Salou etc.  


Les persones interessades en participar de l’entitat o informar-se poden enviar un correu a la presidenta elainemcparland@terra.com o bé a la secretaria de l’entitat info@downhillbikessalou.com

Galeria d'imatges

associacio.jpg
nova_ass.JPG

Document Actions