Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Neix el nou Cor Duorum amb motiu del XXè Aniversari de l’Escola de Música

El Cor format per una trentena de cantaires entre els 11 i els 15 anys neix amb l’objectiu de fomentar la música entre els joves

dilluns 04 abril 2011

El nou Cor Duorum format per una trentena de cantaires entre els 11 i els 15 anys va presentar-se en societat durant aquest cap de Setmana en el marc del XXè Aniversari de l’Escola Municipal de Música.

L’alcalde de Salou, Pere Granados juntament amb altres regidors de l’Ajuntament van assistir a la posada de llarg d’aquest Cor que treballarà per fomentar la música entre els infants i joves de la ciutat. El Cor s’anomena Duòrum perquè Durum siginica “dos/dues” fent referència a les dues XX que ens han acompanyat durant tot el curs i han vist néixer aquest grup. El Cor Duorum va interpretar sota la direcció de Mireia Sánchez conegudes peces com “Can’t Help falling in love”, “Yellow submarine” o “Tears in Heaven” de Erick Clapton.

També van actuar el Cor Crescendo  del Pla Educatiu d’Entorn Salou sota la direcció de Rosa Sanahuja que van interpretar “Agua” de Pablo López, “Boig per tu” de Pep Sala, “This little light of mine” de Espiritual Tradicional, entre d’altres.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG

Document Actions