Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Neix la primera edició del 'Salou Sound Festival', una aposta per la música electrònica i l'oci nocturn de qualitat

dimecres 20 maig 2009

Pel Pont del Pilar, la capital de la Costa Daurada, esdevindrà el centre neuràlgic de la música electrònica on s'espera reunir a més de 30.000 persones

El Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Salou ha impulsat el Salou Sound Festival junt amb l'empresa promotora Omar Salinas per dur a terme al camp de futbol municipal la primera edició d'un festival de música electrònica de caire internacional. L'esdeveniment, que pretén ser un punt de referència a l'Estat, es muntarà el segon cap de setmana d'octubre, coincidint amb el pont del Pilar i tot just després del cap de setmana del Rally Racc, Catalunya-Costa Daurada. Les dates han estat seleccionades expressament per a poder incentivar activitats en temporada baixa i per allargar el volum de visitants a la ciutat.

L'organització de l'esdeveniment programarà dos dies de concerts amb reconegudes figures del món de la música electrònica que, a més, es complementaran amb una fira relacionada amb el món de la música, amb tallers d'art multimèdia, entre un llarg etcètera. El festival inclou també altres accions com ara muntatges als hotels oficials d'allotjament del festival o, fins i tot, en espais emblemàtics de la ciutat que esdevindran un punt neuràlgic dedicat al chill out.

El regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha explicat que 'es tracta d'una celebració molt important de cara a enfortir y remarcar la importància de l'oci nocturn de Salou, amb un clar impuls a la qualitat i enfocat a un públic jove'. Tot plegat es busca convertir Salou en un 'referent dins l'oci, allargar la temporada i beneficiar el conjunt de sectors implicats en l'activitat turística del municipi'.L'esdeveniment compta, amb el suport del Patronat de Turisme i de l'Ajuntament de Salou, a més té com a espònsors oficials viatges El Corte Inglés; el tour operador TUI i la web d'ofertes d'oci, lleure i viatges, Atrápalo.com

Properament es presentarà el cartell musical del Salou Sound Festival que, de ben segur, esdevindrà un referent musical de primer ordre dins el conjunt de festivals de l'òrbita independent.

Document Actions