Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nota d'aclariments davant d'informacions que volen confondre la ciutadania

dijous 12 novembre 2009

Davant les noticies aparegudes en alguns mitjans de comunicació que relacionen la moció de censura de Salou presentada pels grups municipals de Units per Salou(FUPS), PP i CDC, amb un projecte comercial, el govern municipal de Salou es veu en l'obligació d'aclarir el següent:

1.- El centre comercial a que es referia la nota del gabinet de premsa i comunicació de l'Ajuntament de Salou que desmentia les vinculacions de la moció de censura al municipi amb aquest projecte esmentat, s'ubicava a l'Avinguda d'Andorra i no a la zona de la Duana.

2.- Matisar que aquest projecte de centre comercial i edifici d'oficines va ser encarregat per Salvador Pellicé a una empresa, i va arribar a l'Ajuntament el març de 2009. Per tant, l'operació urbanística conseqüent no obeeix a cap iniciativa ni prioritat del govern actual.

3.- El motiu pel qual l'anterior govern Banyeres-Pellicé va desestimar tirar endavant el projecte és de la seva incumbència i responsabilitat.

4.- Si el portaveu socialista Antoni Banyeres creu que darrera del projecte hi ha interessos més enllà de la política com insinua, que demani responsabilitats a Salvador Pellicé que va ser el promotor del projecte.

5.- Remarcar un cop més que la moció de censura va ser presentada no solament pel greu desgovern i paràlisis municipal de l'anterior govern, sinó també pels propòsits de requalificacions urbanístiques multimilionàries i altres operacions que pretenia realitzar el govern socialista de Banyeres, en benefici d'interesos privats.

Document Actions