Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

NOTA INFORMATIVA SALOUFEST

Sobre la visita de joves universitaris anglesos, dins un programa lúdic i de competicions esportives.

dijous 01 abril 2010

1.- Salou i la seva industria turística ha fet una sòlida aposta per la qualificació i la consolidació de la marca de turisme per families i; per tant, l’activitat econòmica principal es basa en aquesta especialització com a destinació de turisme familiar i els seus valors, que considerem perfectament compatible amb la destinació d’oci i lleure, amb diversitat de serveis i activitats d’esbarjo. L’oferta d’oci nocturn que forma part d’aquest producte divers, esdevé també important per un gran segment dels nostres visitants. Precisament el conjunt ens permet convertir Salou en una destinació vacacional de primera qualitat.

2.- L’objectiu de la programació i el desenvolupament d’estades de joves universitaris anglesos és formentar l’esport i l’oci; i amb aquest motiu des de 2002 es venen acollint aquestes estades a Salou, on els joves participen durant la major part del dia en diferents competicions i especialitats esportives, que és l’activitat principal.  

3.- Salou es troba treballant de forma intensa en el desenvolupament de diferents tipologies de productes entre els quals destaca el Turisme Esportiu, que intenta atraure estatges esportius.

4.- És important remarcar que la visita d’aquest grup de joves universitaris s’ha treballat i comercialitzat per diferents agents del sector empresarial de la ciutat, que aposten per desestacionalitzar la temporada amb diferents productes com és l’esportiu. Aquesta aposta permet l’obertura de diferents establiments d’allotjament, d’oci nocturn i comercials abans dels mesos de temporada mitja i alta, amb el conseqüent benefici per la destinació i la creació d’ocupació.

5-. La divertició nocturna dels joves anglesos, aprofitant l’oferta d’establiments d’oci, no ha provocat desordres públics, ni baralles, ni ha desembocat en actes vandàlics amb danys al mobiliari urbà o als bens privats.

6.- En tot cas aquests joves han pogut provocar algunes molèsties per una major ocupació i un increment del soroll en alguns carrers molt localitzats, circumstància que des de l’Ajuntament lamentem profundament. Remarcar, a més, que a dia d’avui i durant els anys que es venen desenvolupant, aquests programes per als joves anglesos han transcorregut amb una total normalitat.

7.- Les activitats nocturnes dels joves universitaris han estat en tot moment sota control per part d’un ample dispositiu d’acollida i assistència; habituals cada vegada que hi ha un grup nombrós de visitants al llarg de l'any. Des de l’Ajuntament s’han posat, doncs, tots els mitjans necessaris per garantir l’ordre i la convivència ciutadana, i perquè l’estada dels joves fos el més normal possible i provoqués el mínim impacte.Fitxers adjunts

Document Actions