Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nota relativa a l ’Escola de Comerç de Costa

divendres 07 octubre 2011

L’Escola de Comerç de Costa de Salou (ECC) ha obert les inscripcions per a un nou curs que ampliarà l’oferta formativa universitària de tècnic en dinamització comercial que comptarà amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Confederació de Comerç de Catalunya (Confecom) i que tindrà lloc a la seu habitual de l’ECC, el centre Atenea.
Es tracta d’un curs de 750 hores  adreçat a persones amb titulació universitària oficial (graduats, diplomats, llicenciats, enginyers i arquitectes tècnics o superiors) que estiguin treballant o vulguin fer-ho com a tècnics municipals en l'àmbit del desenvolupament del comerç o com a responsables de les associacions de comerç i de serveis. Aquelles persones que vulguin seguir aquest programa formatiu i no tinguin titulació universitària poden inscriure's al curs i, en superar-lo, obtindrien un certificat de Curs d'Extensió Universitària en Dinamització comercial (Tècnic Dinamitzador de Comerç).
Cal recordar que després de les eleccions i amb la reorganització dels departaments i competències municipals l’ECC ha passat d’estar tutelada per la regidoria de Comerç a la d’Ensenyament.
Amb aquest traspàs s’han detectat un seguit d’anomalies, en les que va incórrer el director de la mateixa, provocant una paralització administrativa de les factures, contractes i convenis per tal d’estudiar en profunditat la feina feta des de la seva creació el 2009 fins el moment. Actualment, la plaça de director està vacant.
Cal destacar que l’import de les factures consignades i autoritzades per l'anterior regidor de Comerç que hi tenia les competències en l’anterior mandat pugen als 7.791,62 euros mentre que la resta de factures, per import de 85.746,74 euros, s’han aturat un cop detectades les irregularitats administratives. Per tant, totes les factures sobrevingudes no estan  reconegudes de manera que no han suposat cap lesió per a les arques municipals i, ja s’està treballant per tal de declarar la nul·litat de les mateixes.

Galeria d'imatges

logo_ECC.jpg

Document Actions