Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nota sobre la compra de mobiliari del Xalet Torremar

El regidor de Turisme lamenta la demagògia que vol fer el PSC amb aquesta qüestió

dimarts 16 febrer 2010

Amb la finalització de les obres de rehabilitació del Patronat de Turisme de Salou a la seva tradicional seu, el Xalet Torremar, i després de revisar les diferents mancances de material després de la sortida del mateix de forma urgent ara fa tres anys s’ha fet necessari la compra de diferent material  per tal de poder garantir el funcionament dels serveis que es presten, com ha explicat el gerent del Patronat de Turisme. Així, s’ha realitzat la compra, a instàncies de la gerència, d’un sistema d’alimentació ininterrompuda per tal de garantir el funcionament de l’equip informàtic si es produís un tall de corrent i d’altra banda s’ha d’efectuar la compra de nou mobiliari que s’ha vist malmès en aquest temps.

Al respecte de la compra del mobiliari, el regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha volgut precisar que “en cap moment els mobles que es compren pertanyen al despatx del regidor sinó que formen part de la Sala de Juntes del Patronat de Turisme, lloc on es desenvolupen diferents reunions de treball, es reuneix el Consell Rector i, a la vegada és l’espai institucional on es reben diferents persones relacionades amb el sector del turisme, sector prioritari en l’economia de la ciutat”, ha volgut precisar.   

La compra realitzada és un taula de treball i diferents complements com espai per arxiu, la particularitat del mobiliari triat en el moment d’equipar el xalet fan que al moment de reposar el mateix sigui difícil trobar material de les mateixes característiques, segons ha assegurat el gerent del Patronat. Aquesta despesa respon a la reposició d’un material amb una antiguitat de 10 anys i que es va deteriorar al moment de realitzar el desmuntatge del mobiliari existent al xalet. Per tot això, el regidor de Turisme “lamenta la demagògia i el mal gust que tenen per norma alguns regidors”.

Document Actions