Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nou cop a la immigració il·legal al centre de Salou

dijous 18 juny 2009

Operació conjunta amb la Policia Local i la CNP (Cos Nacional de Policia) es tanca amb divuit detinguts. Dilluns, se'n van detenir 14 més.

Novament la col·laboració entre els cossos de policia ha donat resultat. En la nit d'ahir, dimecres 17 de juny, un dispositiu format per vint policies (7 agents de la Brigada d'estrangeria i 13 policies locals) van vigilar les zones de lleure nocturn de Salou. Aquest nou operatiu és una continuïtat de l' operatiu policial que va començar el dilluns passat el qual es va tancar amb catorze detinguts.

A les 23:00h es van produir les primeres detencions en els carrers Carles Buigas, Doctor Pigem, Bilbao, Saragossa i Colom. En aquesta zona s'havia detectat en les últimes setmanes un cert moviment de tràfic d'estupefaents a baixa escala. El dispositiu va finalitzar a les 02:15h de la matinada del 18 de juny amb un total de divuit detinguts, alguns d'ells van presentar violència extrema en la detenció. Tots ells immigrants il·legals van arribar al nostre país per diferents mitjans, però cap es trobava de forma regular. Les nacionalitats dels detinguts són nou senegalesos, sis pakistanesos, dos de Costa de Marfil i un xinès, amb edats compreses entre 22 i 40 anys.

Tots ells han passat a disposició de la CNP de Tarragona, que després de les gestions administratives oportunes, i en aquells casos que correspongui es procedirà a la realització dels expedients d'expulsió als països d'origen.
Pel que fa a l'operatiu de batuda que va tenir lloc aquest mateix dilluns un total de 7 immigrants han quedat interns al CEI (centre d'estrangeria i immigració) de la Verneda a Barcelona, des d'on es tramiten els expedients d'expulsió cap als seus països d'origen.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Alberto del Hierro, destacava, novament la importància de la col·laboració entre cossos de seguretat per tal de tractar d'eradicar la delinqüència a petita escala i garantir la seguretat a Salou, a més d'anunciar que 'seguirem insistint de manera contundent en aquest tipus de batudes i no ens cansarem de repetir operatius contra la venta de droga i la immigració'.

Document Actions