Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nou èxit del RallyRACC Catalunya Costa Daurada

diumenge 26 octubre 2014

L'alcalde ha assegurat que el rally és una aposta molt important del territori

 

La plaça de les Comunitats Autònomes de Salou, a la platja de LLevant, ha tornat a viure el lliurament dels premis als pilots guanyadors del 50 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada.
El bon temps ha estat el protagonista junt amb un molt bon ambient tant a la plaça de les Comunitats Autònomes -on hi havia instal·lat el pòdium- com a la resta de trams i, molt especialment, al tram urbà pel passeig Jaume I que es va celebrar el dissabte 25, i que va reunir més de 12.000 espectadors amants del motor.
Aquesta penúltima prova del campionat del món de ral·lis ha acabat per segona vegada amb la victòria de Sébastien Ogier i Julien Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC), seguit també per un altre equip Volkswagen Motorsport pilotats pel duet Latvala-Anttila, i sent tercers Mikko Hirvonen-Jarmo Lehtinen (Ford Fiesta RS WRC). L'alcalde Pere Granados, i el president del RACC, Sebastià Salvadó, han estat els encarregats de lliurar els trofeus als primers classificats.
Per l'alcalde aquest rally que s'ha celebrat per desè any consecutiu a Salou i la Costa Daurada "és una aposta molt important del territori per desestacionalitzar la temporada; per atraure visitants amb un esdeveniment i un espectacle esportiu únic de la seva modalitat a l'Estat espanyol, a més de projectar i donar a conèixer la nostra imatge i la nostra marca internacionalment".
En aquest sentit deia sobre l'impacte que es genera tant a Salou com a la Costa Daurada: "com a destinació turística estem davant d'un aparador mundial on gent d'arreu i mitjans de comunicació de molts països poden fer-nos d'altaveu; difícilment trobarem campanyes publicitàries i de promoció de Salou més potents que la que hem fet durant aquests dies".

Galeria d'imatges

portada_rally-final.jpg
rally-final.jpg

Document Actions