Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nou projectes dels centres d’ensenyament de Salou reben els premis del Fons Educatiu 2021

dijous 13 abril 2023

L’alcalde Pere Granados, junt amb la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha fet lliurament dels guardons en un acte dut a terme, aquest migdia, al Saló de Plens. També hi han assistit representants de les escoles i instituts de Salou i de les llars d’infants municipals

Aquest fons va sorgir d'un acord entre l'Ajuntament de Salou i l'Escola Elisabeth, per tal de contribuir a la millora de la qualitat de l’educació

 

L’Ajuntament de Salou ha lliurat, avui dijous, al migdia, els premis del Fons Educatiu Ajuntament de Salou – Escola Elisabeth, als nou projectes educatius guardonats a la convocatòria 2021. S’ha fet lliurament d’un total de 21.680 euros.

L’acte, que ha tingut lloc al Saló de Plens, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde Pere Granados; de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez; del director de projectes del Fons Educatiu, Enric Masià; del membre del Consell Rector de l’Escola Elisabeth, Xavier Ferré; del membre de la Cooperativa de l’Escola Elisabeth, Emilio Lucas; i de l’antic director de projectes del Fons Educatiu, Anton Ribas, entre d’altres.

Així com de representants dels centres educatius de Salou i de les llars d’infants municipals, els quals han presentat les diverses iniciatives dutes a terme als centres.

Aquest acte permet veure i conèixer els diversos projectes que han fet els participants, on demostren la seva capacitat i la seva imaginació per crear accions innovadores que tenen a veure amb l’aprenentatge en els seus corresponents centres, i contribuir a la millora de la qualitat de l’educació.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha expressat un “agraïment a tot el cos educatiu del municipi de Salou per la seva implicació en el fons educatiu i en els seus projectes, molt ben treballats”, ha dit, i que són mereixedors de les ajudes econòmiques que es van crear, a través de l’esmentat fons.

Per la seva banda, el director de projectes del Fons Educatiu, Enric Masià, ha fet referència a l’objectiu principal d’aquests fons: millorar la qualitat dels projectes dels centres educatius del municipi. Ha agraït les escoles, instituts i llars d’infants el bon enteniment, unió i respecte; així com a l’Ajuntament de Salou i a la Cooperativa de l’Escola Elisabeth, per dedicar aquests fons.

El conjunt de projectes educatius que han aconseguit els ajuts són:

1) La Llar d’infants Cavallet de Mar, per ‘Ambients d’aprenentatge a les llars d’infants part I’, explicat per la directora Marta Badia. L’import assignat és de 1.355 euros.

2) La Llar d’infants Balena Blava, per ‘Pati com a espai d’aprenentatge’, exposat per la directora Núria Mañas. L’import assignat és de 1.355 euros.

3) L’Escola Europa, pel projecte ‘Hort escolar’, presentat per la directora Sílvia Margalef. L’import assignat és de 2.710 euros.

4) L’Escola Vora Mar, pel projecte ‘Ukeleles Vora Mar’, explicat per la directora Isabel Palomera. L’import assignat és de 2.710 euros.

5) L’Escola Salou, pel ‘Projecte de pissarres digitals’, exposat per la coordinadora d’informàtica, Teresa Guinovart. L’import assignat és de 2.710 euros.

6) L’Escola Santa Maria del Mar, pel projecte ‘Noves tecnologies a l’aula d’acollida’, presentat pel director Daniel Romero i la mestra de l’aula d’acollida i coordinadora LIC, Maria Quesada. L’import assignat és de 2.710 euros.

7) L’Escola Elisabeth, pel projecte ‘Implantació de la plataforma digital al cicle superior de primària’, explicat pel cap d’estudis de primària, Jordi Vergés. L’import assignat és de 2.710 euros.

8) L’Institut Jaume I, pels projectes ‘Fira de tecnologia Steam’ i ‘Millorem el nostre pati’, exposat per la professora de tecnologia, Carme Alemany. L’import assignat és de 2.710 euros.

9) L’Institut Marta Mata, pels projectes ‘Taller actiu’ i ‘Hort vertical’, presentat pel coordinador d’informàtica, Joan Martínez, i la professora de l’Aula Verda, Esther Pascual. L’import assignat és de 2.710 euros.

Galeria d'imatges

20.JPG
21.JPG
22.JPG
23.JPG
24.JPG
25.JPG
26.JPG
27.JPG
2.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
0.JPG

Document Actions