Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

NOU SERVEI D'INFORAMCIÓ ELECTORAL VIA SMS

dijous 05 octubre 2006

El nou servei de informació per SMS sobre els comicis electorals es una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Salou, i la empresa proveïdora en serveis amb SMS, MOVIDREAM.

Es tracta d'un servei que donarà informació, a traves de la petició i recepció de SMS, relativa a la mesa on pot exercir el seu dret al vot, el ciutadà que ho sol·liciti, a més del resultats electoral.

Els dos serveis d'informació es basaran en missatges curts de text, SMS, que el ciutadà podrà enviar al numero 5649, amb la paraula clau que determini, per exemple CENS seguit del DNI, i el sistema, accedint a dades corporatives, li reenviarà la informació sol·licitada, també per SMS. El cost del missatge serà de 0.15' +IVA.

Aquesta proposta valora les tasques de desenvolupament i integració del sistema de gestió de comicis en 3.422', on també s'inclou el suport presencial durant la jornada electoral.

El regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragan creu que 'aquesta es una incitava que deixa als ciutadans participar mes activament en les eleccions. Amb aquest nou servei, podran comprovar en qualsevol moment, quina taula els toca, per exercir el seu vot i també conèixer els resultats electorals'.

Document Actions