Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nous canals de comunicació amb el regidor de Joventut de Salou

divendres 06 març 2009

El regidor de Joventut i Esports, López, obrirà a partir de la setmana que ve nous canals de comunicació amb els joves del municipi. Així, cada dimecres, fins a finals del curs escolar, farà una visita a la Caseta Jove de l'IES Jaume I i l'IES Marta Mata, de forma alternativa, durant l'horari de l'esbarjo, de les 11.30 a les 12 hores, per respondre els seus dubtes i consultes, escoltar els seus suggeriments i informar-los personalment de tots aquells projectes i activitats del departament del consistori que ell encapçala.

A banda d'això, amb la voluntat d'adaptar-se a les noves tecnologies i a la nova realitat comunicativa, López ha anunciat que ja s'ha posat en marxa el Facebook del PIJ (el Punt d'Informació Juvenil) i ha destacat el fet que durant el seu primer dia de funcionament va registrar al voltant de 300 'peticions d'amistat'. En aquesta eina social que ajuda als seus usuaris a contactar i a compartir amb les persones del seu entorn, els joves trobaran informació actualitzada de les propostes culturals, formatives, lúdiques i esportives que organitza la Regidoria de Joventut.

Aquests nous canals de comunicació permetran al regidor conèixer de ben a prop les demandes, opinions i inquietuds del col·lectiu jove i obrir una porta més a la participació. Daniel López ha afegit que la idea és 'reforçar aquesta línia de treball engegada per la Regidoria de Joventut i l'Ajuntament en general orientada a fomentar la participació ciutadana en el disseny de model de ciutat i, en aquest cas particular, de les polítiques de joventut'. En aquest sentit, López ha recordat l'existència del Consell Local de Joventut, que aplega totes les entitats del municipi (culturals, esportives, etc.) que agrupen els joves de la localitat i que té com a objectiu dur a terme diferents projectes adreçats a aquest col·lectiu. Aquest consell, de fet, va prendre part en el procés d'elaboració del Pla Local de Joventut, la guia que marcarà les polítiques en matèria de joventut durant els propers anys.
'Precisament, la posada en marxa d'aquestes noves vies de comunicació dóna resposta a una de les demandes que ens van fer arribar els joves salouencs durant el procés d'elaboració del Pla Local de Joventut', segons ha comentat el mateix regidor.

Document Actions