Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nova edició del Concurs de Cartells de les Nits Daurades de Salou

dijous 13 març 2008

El Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Salou ha convocat ja el XVII Concurs de Cartells Anunciadors de les Nits Daurades de Salou (La Festa Major d'Estiu), que tindran lloc del 10 al 15 d'agost.

La convocatòria és d'àmbit nacional i internacional i s'hi podran apuntar totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgin (amb un màxim de dues obres per autor). El tema pot ser qualsevol motiu relacionat amb la celebració de les Nits Daurades. No obstant això, hi han de figurar els següents elements: el logotip de l'Ajuntament de Salou i del Patronat Municipal de Turisme, la llegenda 'Nits Daurades de Salou' i la data de celebració de la festa. En qualsevol cas, els treballs que s'hi presentin hauran de ser originals i inèdits; i hauran d'estar fets amb una tècnica que sigui apta per a la seva reproducció a impremta mitjançant quatricomia.

El guanyador del certamen rebrà un premi de 2.000 euros en concepte d'adquisició de l'obra, que quedarà com a propietat del Patronat per fer-ne l'ús que cregui convenient.

Les obres han de ser lliurades, tant en format digital com en format gràfic, al departament del Patronat Municipal de Turisme, situat al primer pis de l'Ajuntament de Salou, del dia 5 al 9 de maig, ambdós inclosos, de 8 a 15 hores.

El 19 de maig es farà una selecció de les 15 millors obres presentades. El jurat professional encarregat de fer la tria valorarà la tècnica utilitzada, que porti el lema i la data ben visibles, que s'identifiqui amb la festa major d'estiu, que sigui atractiu al públic i apte per ser publicat en diferents suports.
Acte seguit, les 15 obres escollides entraran en un període de votació popular, que durarà del 26 de maig al 8 de juny inclosos. Perquè això sigui possible, els cartells estaran exposats al passadís de connexió entre l'Ajuntament i el TAS i al web del consistori.

El 17 de juny es donarà el veredicte de la votació popular i entre tots els votants se sortejaran entrades a PortAventura. Finalment, els resultats de les votacions es comunicaran a la premsa i personalment a cada un dels participants a partir del dia 18 de juny.

Qui vulgui més detalls sobre el concurs podrà consultar-ne les bases al web de l'Ajuntament de Salou (www.salou.org).

Recordem que els guanyadors de l'edició anterior van ser Bruno López Bergamín i Xavier del Río Moreno, tots dos veïns de Salou. A la fotografia es pot veure a Xavier del Río.

Document Actions