Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE SUBVENCIONS PER A MILLORES D'EDIFICIS I ESTABLIMENTS DE SALOU

dimecres 31 gener 2007

Un any més, la Regidoria d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou ha renovat el programa de subvencions per a millores en edificis i establiments oberts al públic.

Durant l'any 2006 es van atorgar 32 subvencions que suposen un import concedit de 93.070,98 '. Això denota un manteniment de les peticions i coneixement per part de la població del programa de subvencions i una implicació dels ciutadans en la millora de la imatge del municipi de Salou.

El programa de subvencions es va crear el març del 1999, i des que es va iniciar ja s'han concedit 233 subvencions, que suposen un total de 417.000 ' subvencionats.

Hi ha dos tipus de subvencions, les dirigides a millores en edificis (arranjaments de façanes i millores comunitàries) i les dirigides a millores d'establiments oberts al públic (per acollir-se a la subvenció la llicència municipal d'activitat ha de ser anterior al 31 de desembre de 2002). En ambdós casos es subvenciona part de la llicència d'obres, el 90% en el cas d'edificis i d'establiments oberts tot l'any, i el 40% en el cas d'establiments que obrin menys de set mesos a l'any.

Document Actions