Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

NOVA EDICIÓ FIRA SALOUMAR

divendres 20 abril 2007

L'Àrea de Comerç i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou organitza, en la seva quarta edició, la Fira SalouMar, que és celebrarà del 24 al 27 de maig (ambdós inclosos) al nostre municipi.

Els expositors que vulguin participar en aquesta fira dedicada a la mar han de complir una característica comuna: la seva relació amb el mar.

Les empreses nàutiques, de moda marítima, de productes lúdics relacionats amb el mar, de motos aquàtiques, d' articles i associacions pesqueres, d' articles culturals relacionats amb el mar, d' entitats públiques, d' art mariner, de gastronomia marinera, etc., estan convidades a participar en una nova edició d'una de les poques fires dedicades exclusivament al mar. En la passada edició van participar més de 30 expositors. Esperem que aquest any siguin més els empresaris que s'animin a participar en la Fira SalouMar 2007.

Com cada any, les facilitats i les condicions de participació són les mateixes. És per això, que l'àrea de Promoció Econòmica i Comerç continuaran donant facilitats a tots aquelles que vulguin participar. Per tant, l'Ajuntament de Salou assumirà els costos dels serveis de seguretat i vigilància, l'enlluament, el so, la promoció i difusió de la Fira i els diferents actes lúdic complementaris.

Per a més informació preguntar a l' Àrea de Promoció Econòmica. Tècnica: Meritxell Elias. Ajuntament de Salou. Tel. 977309214 Fax: 977309222. melias@salou.org

Document Actions