Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

NOVA ENTITAT ARGENTINA A SALOU

dimecres 18 juliol 2007

Divendres passat el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya es va reunir amb el president i membres de la junta de la nova associació creada a Salou, Casal Argentí a Salou '20 de junio'.

El regidor de cultura va voler rebre en el seu despatx als membres del nou casal que li van presentar els estatuts de la nova entitat. Els fins de la nova associació són: reunir a les persones interessades en desenvolupar tot tipus d'activitats vinculades a la República Argentina i els residents argentins a Catalunya. Facilitar l'intercanvi y el arrelament dels immigrants de la Argentina a Catalunya i el coneixement, difusió y defensa de la cultura catalana i la difusió de la cultura i la realitat dels argentins a Catalunya. També, desenvolupar activitats d'ajuda mútua i solidaritat entre els immigrants argentins i els catalans, així com actuar públicament i presentar-se davant de les autoritats per facilitar i millorar la situació dels immigrants de la Argentina. Per últim, i com objectiu social volen obtenir i gestionar recursos per aconseguir la participació dels argentins a Catalunya.

Els nous membres de la associació argentina han fet diferents propostes d'activitats al regidor de Cultura com per exemple, fer exhibicions de tangos a l'estiu o impartir cursos a l'hivern.

El regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya ha manifestat que 'és molt positiu que es creïn al nostre municipi entitats amb un esperit integrador en la societat i, a la vegada que ens deixi aprendre de la seva cultura a través d'accions culturals, socials i integradors'.

Document Actions