Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nova oferta de cursos de l'Oficina d'Atenció a l'Autònom de Salou (OAA)

dilluns 26 març 2007

L'Ajuntament de Salou i l'Associació d'Autònoms de Catalunya (AIAC) han obert l'Oficina d'Atenció a l'Autònom de Salou per crear un punt de trobada dels empresaris amb les institucions i així establir els ponts de diàleg necessaris entre els empresaris i l'Ajuntament.

L'oferta de cursos, que es renova trimestralment, va dirigida a tots el autònoms, empresaris i empleats de la població de Salou que vulguin completar la seva formació professional. Els 4 cursos subvencionats que s'impartiran avanç de la temporada alta son:

Anglès I (60 hores)
Anglès II (60 hores)
Ofimàtica (Word, Excel i Internet) (60 hores)
Aparadorisme i Interiorisme (40 hores)

Els cursos es faran al Centre Cívic i, en cas dels d'informàtica, a les instal·lacions del Punt d'Informació Juvenil.

Després de la temporada alta d'estiu, a partir del mes d'octubre, l'OAA renovarà l'oferta de cursos amb quatre nous per trimestre, i s'ampliarà amb cursos especialitzats dirigits als sectors del comerç i l'hosteleria.

Les àrees d'activitat de l'OAA es divideixen en dos punts; en la informació donada als autònoms de tot el que es fa, i de la formació d'activitats com cursos, seminaris, etc. També disposa de professionals que assessoren en àrees com ajudes i subvencions, assegurances, assessoria, contractació, recursos humans, etc.

El regidor de Hisenda i Promoció Econòmica, Pere Granados ha dit que ' l'OAA comença la seva posada en marxa amb l'oferta de cursos que s'impartiran avanç de que comenci la temporada alta. Es tracta de cursos que estan pensats i adequats a la zona turística on vivim'.

Document Actions