Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Novetats a la celebració del Carnaval de Salou

dimarts 17 febrer 2009

Aquest proper cap de setmana i per segon any consecutiu, Salou tornarà a celebrar el Carnestoltes, després d'anys sense fer-ho. Perquè tota la ciutadania pugui gaudir d'aquesta festa, les regidories de Joventut i Festes de l'Ajuntament han organitzat diverses activitats.

Enguany, com a novetat, a banda del concurs de disfresses per a infants i per a adults (amb festa inclosa), previstos dissabte a l'Envelat, a les 18 i a les 23 hores respectivament, el mateix 21 de febrer, entre les 11 i les 14 hores, hi haurà inflables i un mercat de disfresses de les colles que participen en el Cós Blanc, a la Plaça de la Pau (si el temps ho permet, o a l'Envelat, en cas contrari).

A banda d'això, també s'oferirà la repetició del Ball de Sant Miquel dels Diables Maleïts de Salou, el ball parlat, satíric i versat que aquesta entitat va estrenar durant la Festa Major d'Hivern. Aquest espectacle tindrà lloc, en concret, diumenge, dia 22 de febrer, a les 19 hores, a la Plaça de la Pau.

Un altre atractiu de la festa del Carnaval de Salou seran els premis que es lliuraran als guanyadors dels concursos de disfresses. L'any passat van prendre part en aquests concursos més de 200 nens i nenes, a l'infantil; i unes 300 persones, al d'adults.

Document Actions