Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

NÚMERO 2 DEL Salou Vila Comercial

dilluns 06 novembre 2006

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Salou ha publicat el nº 2 de l'informatiu 'Salou Vila Comercial'. Aquest butlletí informatiu és un instrument que informa a tots els comerciants associats de les actuacions realitzades i les que es volen realitzar des de la regidoria. Aquest projectes, que va començar ara fa un any, s'engloba dins del pla de dinamització del comerç que s'ha posat en funcionament des del departament i que pretén potenciar la comunicació entre comerciants i Ajuntament.

Per fer balanç, el butlletí serveix doncs per, a més de comunicar les notícies relacionades amb el comerç, per ser una eina de participació per a tots aquells comerciants que vulguin aportar idees, suggeriments, etc.

Segons el regidor, Dàmaso Antolín, 's'ha d'impulsar contínuament el comerç de Salou i fer que aquest sigui una de les bases més importants de creixement i de desenvolupament econòmic del municipi'. També va afirmar que 'a través d'aquesta nova edició del butlletí informatiu es vol aconseguir un comerç més dinàmic i més competitiu'.

Podeu consultar el butlletí electrònic aqui (2,30 Mb)

Document Actions