Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Núria Buira pren possessió del càrrec de regidora en el ple d’aquest mes d’agost

dijous 28 agost 2014

L’alcalde li ha imposat el pin d’or, després que hagi promès el càrrec

El ple de l’Ajuntament de Salou d’ahir a la tarda va ser l’escenari de la presa de possessió del càrrec de regidora per a Nuria Buira, nou membre d’UMdC i en substitució del que havia estat cap de llista en aquest mandat, Salvador Pellicer, qui va retirar-se de la política en el ple del mes de juny.

Buira, qui ha promès el càrrec, és militant d’Unió des de fa tres anys. Professionalment és mestre i pedagoga, i actualment és directora de l’escola d’educació especial La Muntanyeta. L’alcalde, Pere Granados, en nom de la Corporació, li ha donat la benvinguda i li ha desitjat molts èxits en la seva tasca com a regidora i en pro de Salou. Per la seva part, Buira, ha volgut agrair l’acollida que ha tingut aquests dies amb els companys i treballadors municipals.

El plenari també ha servit per donar compte de la marxa de quatre regidors del PSC al grup de no adscrits i per desestimar un parell de mocions; una sobre la instal·lació de desfibril·ladors al municipi i una altra que pretenia treure l’honorabilitat a Jordi Pujol.  

Galeria d'imatges

buira.jpg
P1050514.JPG

Document Actions