Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Obert el termini d’inscripció a cursos d’idiomes, xarxes socials, pastisseria i manipulació d’aliments

És tracta d’una formació adreçada al sector turístic fruit d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou i l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

divendres 31 gener 2014

Aquelles persones interessades en inscriure’s en els diferents cursos de formació organitzats per l’Ajuntament de Salou i l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ja es poden adreçar al Departament d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou. La formació que s’impartirà al llarg del primer trimestre de 2014 consistirà en  Formació en Idiomes, Formació en Xarxes Socials, Formació en Pastisseria tradicional i Formació en Manipulació d’aliments. Seran impartits al Centre de formació Atenea o bé a l’Associació Hotelera Salou-Cambrils- La Pineda. Són fruit d’un conveni de col·laboració entre el Consistori i l’Associació. En concret, els cursos que es duran a terme seran:

Idiomes
Els assistents al curs coneixeran les relacions i costums de l’idioma per a una millor qualitat del servei d’atenció al client. S’ensenyaran frases i diàlegs útils per poder mantenir una petita conversa d’atenció al client:
- Rus inicial (30 hores)
- Xinès inicial (30 hores)
- Anglès inicial (30 hores)

Xarxes Socials
Els cursos de formació en matèria de xarxes socials abordaran la importància de les noves tecnologies i estan enfocats a l’aplicació en la imatge de l’empresa:

-Xarxes socials (12 hores)
-Xarxes socials – nivell intermig
Pastisseria tradicional (12 hores)


La formació en pastisseria tradicional: cupcakes i pushops serà un curs totalment pràctic on, pas a pas, els inscrits aprendran a fer i decorar en matèria de pastisseria. Aprendran a fer dolços i s’explicarà la correcta utilització de la màniga pastissera per fer decoracions. La manipulació del fondant i els seus colors. En definitiva, es posaran en pràctica diferents tècniques decoratives.

Manipulador d’ aliments (3 hores)
Els curs consisteix en l’aplicació de normes i condicions de seguretat en les zones de producció i serveis d’aliment i begudes.

Aquests pla formatiu és el resultat de la col•laboració establerta entre l’Ajuntament de Salou i l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. Recordem que en aquest conveni es va establir que associació hotelera pugues cobrir  la demanda de treballadors als hotels associats amb les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal. Amb aquest conveni l’Associació Hotelera passarà a contemplar com a candidats per a les seves ofertes les persones inscrites a la borsa de treball municipal com a demandants d’ocupació.

En relació als cursos, el regidor d’Ocupació, Jesús Barragán, ha explicat que “en aquest conveni de col•laboració público-privat, vam considerar important donar el seu espai a la formació donat que és, en realitat, positiu tant per les persones que busquen feina, o bé  estan ja en actiu, com pel sector hoteler i turístic en general donat que no deixa de ser una manera de millorar la nostra competitivitat com a municipi turístic”.

Els cursos es portaran a terme sempre i quan l’Ajuntament de Salou i l’Associació Hotelera aconsegueixi el número d’assistents necessaris per iniciar la formació. El número de places estarà limitat a 15 persones per acció formativa.

Galeria d'imatges

1655215_622985494435386_1044988947_o.jpg
1546222_622985464435389_1973026852_n.jpg

Document Actions