Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Obert el termini d’inscripció a l’Escola de Música de Salou

Tots els ciutadans, a partir de quatre anys d’edat, poden optar a la formació musical que presenta la EMMS

dijous 02 maig 2013

Fins el proper dia 10 de maig, les persones interessades poden inscriure’s a l’Escola Municipal de Música (EMMS) situada al carrer de l'Advocat Gallego, 2 de Salou per iniciar els cursos de formació musical durant l’any 2013-201.  Per poder realitzar la inscripció, és necessari portar el DNI. La edat mínima és de quatre anys, edat en la que els més petits poden iniciar-se amb un curs de sensibilització musical.

L’EMMS té una àmplia varietat d’opcions en la seva formació: trompeta, clarinet, saxo, flauta travessera, guitarra, violi, violoncel, piano, percussió, aula de música moderna (amb piano jazz, guitarra elèctrica, combos). L’escola també compta amb el Cor Duorum, l’Orquestra de Guitarra i de Corda i Banda.  L’Escola posa a l’abast de adults i nens eines per la pràctica musical i per la formació i aprenenentatge en aquest àmbit.

L’objectiu de l’EMMS és sensibilitzar i crear una afició i un públic que gaudeixi de la música, però al mateix temps, pretén donar una sòlida base musical a aquells que decideixin, en un futur, dedicar-se a la música professionalment.

L’Escola organitza activitats engrescadores que motiven l’estimació de tothom per la música com a eina integradora d’una vida social, més rica i plural. Amb un instrument o a través del cant, l’oferta educativa s’organitza a l’entorn de la pràctica musical individual i col•lectiva, potenciant l’aprenentatge en grup.

Galeria d'imatges

EMMS.jpg
portada_1.jpg
portada_1.jpg

Document Actions