Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Obert el termini per demanar ajudes al lloguer jove

divendres 04 juliol 2008

L'Ajuntament de Salou ha obert el termini per tal de sol·licitar ajudes al lloguer jove per al segon semestre d'enguany. Aquestes ajudes poden demanar-se fins al dia 11 de juliol i es concediran per un termini de sis mesos, és a dir, fins desembre d'enguany.
Per tal d'optar a aquests ajuts, cal tenir entre 18 i 35 anys i portar un mínim de 3 anys empadronat al municipi de Salou. L'habitatge pel qual es sol·licita l'ajut ha de ser destinat a habitatge habitual i, en cap cas, els peticionaris, han de disposar d'un altre habitatge a la província de Tarragona. Els seus pares tampoc han de tenir més d'un habitatge al municipi de Salou.

El límit màxim d'ingressos dels sol·licitants s'ha fixat entre els 7000 i els 22000 euros, en funció del nombre de perceptors que figurin a la petició d'ajuda. Pel que fa al nombre de peticionaris, aquest no pot ser superior a dues persones. Les bases contemplen també que els peticionaris hauran d'acreditar l'estar en possessió d'un contracte de treball o bé tenir dret a una prestació d'atur o similar, d'un mínim de sis mesos de durada.

La tramitació d'aquestes ajudes ha de realitzar-se a l'Oficina d'Habitatge, que està situada a l'edifici del Punt d'Informació Juvenil, a la plaça del Carrilet.

Document Actions