Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Obertes les inscripcions pel casal del Club Xic’s a partir de dilluns

dijous 29 maig 2014

Els nens de Salou, entre 3 i 12 anys, podran gaudir de l’estiu amb el Casal Xic’s
 
A partir del proper dia 2 de juny, els interessats en apuntar als més petits al Casal del Club Xic’s podran realitzar les inscripcions a l’Espai d’Infància El Carrilet, de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. El casal es realitzarà un any més a la Escola Europa i en altres espais municipals de la ciutat. El preu del casal per quinzenes és de 55 euros. Enguany, es manté el mateix preu dels darrers anys i descomptes pels socis del Club Xic’s.
La primera quinzena del Casal Xic’s començarà del primer al 15 de juliol, la segona quinzena tindrà lloc del 16 al 31 de juliol, la tercera quinzena serà de l’1 al 14 d’agost i la quarta quinzena del 18 al 24 d’agost. També està previst el servei de cangur per les famílies que ho necessitin i servei de menjador per quinzena. 
Per inscriure’s caldrà presentar a més d’un full d’inscripció, el comprovant d’empadronament a Salou, fotocòpia de la cartilla de vacunació del nen/a, la fotocòpia DNI del pare, mare o tutor, la fotocòpia de la targeta sanitària, fotografia del nen o nena inscrit i el comprovant de pagament. Tots aquells socis del Club Xic’s tindran un 10% de descompte. 
Cal recordar que el Club Xic’s és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc tant de caire municipal com privat.  Per fer-se soci del Club Xic’s només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància El Carrilet i omplir una butlleta. Per poder formar part d’aquest club, cal estar empadronat a Salou i tenir entre 0 i 13 anys. Només pel fet de ser soci, els nens rebran un regal pel seu aniversari  i a part, tindran descomptes en diversos establiments.
El Club Xic’s pretén canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos i altres activitats educatives com el Casal d’estiu.

Galeria d'imatges

xics.jpg
xics.jpg
condicions_xics.jpg

Document Actions