Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Obertes les inscripcions pel Casal Xic’s d’Estiu

Fins el 10 de juny les famílies poden apuntar als infants de 3 a 12 anys a les activitats infantils

dimecres 01 juny 2011

El Club Xic’s ja ha obert les inscripcions per tal que les famílies puguin apuntar als infants al Casal d’Estiu 2011. Els més petits podran gaudir d’activitats lúdiques i  pedagògiques durant els mesos d’estiu.  El Casal Xic’s començarà la setmana del 27 de juny i finalitzarà la setmana del 2 de setembre. Els pares podran apuntar els nens per quinzenes i en horari de matí (de 9 a13 hores) o en horari de tarda (de 15.30 a 19 hores). Els espais on s’ubicarà les activitats infantils serà a l’Escola Santa Maria del Mar, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, Centre Jove Masia Tous i el Casal Obert El Dofí Màgic en el cas del casal de tarda.

El preu de la setmana inicial i final serà de 25 euros. Posteriorment, les inscripcions seran per quinzenes i  el preu serà  de 50 euros. També s’ofereix, servei de cangur per quinzenes a un preu de 23 euros per persona i el servei de menjador per quinzenes és de 42 euros.
Els socis del club Xic’s es podran beneficiar d’un 10% de descompte així com les famílies nombroses o monoparentals.  Les inscripcions del Casal es poden fer fins el 10 de juny en horari de 10 a 13 hores. A l’Espai d’Infància Estació del Carrilet si es vol inscriure al Casal de matí i al Centre Obert ‘El Dofí Màgic’ si es volen inscriure en el casal de tarda.


La documentació necessària per a la inscripció:

- Full d’inscripció
- Comprovant d’empadronament a Salou
- Cartilla de Vacunació del nen/a
- Fotocopia DNI del pare, mare o tutor
- Fotocopia targeta sanitària
- Fotografia del nen/nena inscrit
- Comprovant pagament bancari.

Com a novetat, enguany hi haurà una acampada al Mas de l’Esquerrer amb un preu de 27 euros on els infants podran viure una experiència per a molts diferent. En aquest preu s’inclou el sopar i l’esmorzar. Per a més informació, es pot trucar al 977383591 o al 977 350 614.

Fitxers adjunts

Document Actions