Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Obertes les inscripcions per a la nova temporada del programa juvenil del ‘Carretera i Manta’

divendres 09 gener 2015

Hi ha fins a 15 propostes educatives i de lleure en el primer trimestre de l’any

 

Els joves de fins a 30 anys que vulguin participar de les activitats que proposa per aquest primer trimestre el programa Carretera i Manta poden ja consultar l’oferta i apuntar-se. Des del Punt d’Informació Juvenil de Salou-PIJ, ubicat a la Masia Tous, s’estan ja iniciant les tramitacions per a les diverses activitats de formació i lleure que es proposen en aquesta nova edició del programa compartit amb les regidories de Joventut dels Ajuntaments de Cambrils i Vila-seca. Per aquest primer trimestre hi ha cursos presencials com els de  director d’educació en el lleure; de monitor de ludoteca; de premonitor; per participar a l’escola de castells; de preparació per les proves d’anglès PET i FIRST, a més de 4 esquiades a Andorra. A més, també es mantenen cursos de formació on line per fomentar l’aprenentatge des de casa amb la vista posada en el coaching educatiu o la manipulació d’aliments.

La regidora de Joventut de  Salou, Julia Gómez, assegurava que “el programa recull l’essència d’allò que més demanden els joves, no tan sols en l’apartat de lleure sinó també en l’aposta per la formació continuada en idiomes o en cursos que poden ser una base per a accedir al món laboral”.

 

Per tal de consultar el programa es pot baixar l’APP del Carretera i Manta des de l’APP store o des de Google play, a més de consultar-ho a la web oficial del programa www.carreteraimanta.com.

Aquells que desitgin més informació poden adreçar-se a les instal·lacions del PIJ ubicades al carrer Maria Castillo s/n o bé fer-ho per telèfon al 977 350 786 o al mail pij@salou.cat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

cim.jpg

Document Actions