Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

PARC INFANTIL I PARC JOVE DE NADAL DE SALOU 2003

dilluns 22 desembre 2003

El Pavelló Municipal d'Esports de Salou acollirà, del 27 de desembre de 2003 al 5 de gener de 2004, el tradicional Parc Infantil de Nadal, que organitza l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Salou per a infants entre 3 i 13 anys, a més de la quarta edició del Parc Jove per al col·lectiu d'entre 13 i 18 anys, de 28 de desembre de 2003 al 4 de gener de 2004.
El Parc Jove és una iniciativa posada en marxa fa tres anys, que proposa activitats per als joves amb una sèrie de tallers, sortides i activitats programades que es desenvolupen durant 7 dies. Totes aquestes activitats han estat proposades pel grup de joves que formen part del Centre Juvenil 'El Carrilet', entre d'altres realitzaran: dinàmiques de presentació, taller de xanques, sortida amb BTT a Cambrils, gimcana aquàtica, karts, campionats de ping-pong i de futbolí, gimcana al parc infantil (activitat nocturna), jocs de coneixement, gimcana fotogràfica, grans jocs i concurs de tir amb arc, entre d'altres. Com a novetat, aquest any el Parc Jove de Nadal ha organitzat una sortida de dos dies a Prades, pels dies 29 i 30 de desembre, on realitzaran activitats com senderisme, curses d'orientació, futbol i jocs de nit. El preu per realitzar totes les activitats i la sortida a Prades és de 29'.
La regidora de Joventut, Isabel Aguilera, remarcava que 'aquesta iniciativa respon a la necessitat d'oferir als joves propostes i espais d'oci que serveixin, alhora, per ocupar el temps de lleure i establir relacions entre ells, compartint activitats que ells mateixos han proposat'.
En quant al Parc Infantil de Nadal, el composen diversos espais per a la realització de tallers educatius i d'aprenentatge com de disfresses, cuina, titelles, papiroflexia, globofexia, cinema, ordinadors, percussió, maquillatge i perruqueria, entre d'altres.
A més, cada dia es realitzarà una activitat diferent entre les que destaquen: espectacles de pallassos, de màgia, dansa, karaoke, tallers de dansa disco, d'expressió corporal, de bicis, actuació de l'Escola Sandra Rubí, de l'Associació Cultural Aragonesa, del grup Panc, etc. A més, també hi haurà una festa especial de Cap d'Any.
Al Parc Infantil de Nadal també s'hi trobaran diversos racons com la biblioteca, ludoteca, animació interactiva, espectacles, discoteca infantil, actuacions en directe, karts, bàsquet 3x3, futbolsala 3x3, voleibol 3x3, tir amb arc, tennis, tennis taula, atraccions inflable, esports d'aventura (rocòdrom, tirolina, pont tibetà,'). A més, el Parc també disposa de servei de guarda-roba i guarderia.
També, tots els dies de 18h a 19h el Parc comptarà amb l'assistència d'un patge reial perquè els nens puguin donar-li les seves cartes pels Reis Mags.
L'horari del parc és de 10 a 13 i de 16 a 20 hores, menys el dia 1 de gener que és de 16h a 20h i el dia 5 de gener que és de 10h a 13h. El preu diari d'entrada és de 2'95 ', amb la possibilitat de comprar un abonament per tots els dies de 15'60 '. A més, existeix un val de descompte de 0,35' als fulletons que anuncien el parc.

Document Actions