Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pep Bou sorprendrà dissabte al públic del Teatre Auditori de Salou amb un nou concert-espectacle de bombolles de sabó

dijous 22 maig 2008

Amb el suggerent títol de 'Clar de llunes. Concert a flor de pell', el famós Pep Bou oferirà el proper dissabte dia 24 de maig a les 22 hores al Teatre Auditori de Salou (TAS) un concert-espectacle que conjuga l'univers sorprenent de les bombolles de sabó amb projeccions tensoactives que dansen amb la música en viu.

El preu de les entrades és de 15 euros i es poden adquirir a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, a la taquilla de les oficines del TAS dues hores abans de l'espectacle i a través del ServiCaixa.

'Clar de Llunes' combina el llenguatge visual de Pep Bou amb la interpretació al piano de Jordi Masó de peces clàssiques del nostre patrimoni musical. D'aquesta manera, els espectadors podran escoltar damunt l'escenari un concert únic format per les peces conegudes i inèdites pròpies de l'univers de les bombolles i làmines planes de sabó amb la interpretació de composicions musicals de Frederic Mompou, Claude Debussy, Manuel Blancafort, Déodat de Séverac, Pare Donostia, Gabriel Fauré i Joaquín Turina.

En definitiva, l'espectacle és el resultat ,en 75 minuts, de la conjunció de la sonoritat i la forma en viu gràcies a la compenetració de dos grans artistes que demostren que imatge i so són alguna cosa més que dues maneres de veure la nostra existència.

Document Actions