Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Per Nadal, 'Fem el Vermut a Salou!'

Del 12 al 17 de desembre, Salou s'omplirà de l'essència i tradició del vermut, celebrant un dels aperitius més emblemàtics, amb l'esdeveniment 'Fem el Vermut a Salou!'

dijous 07 desembre 2023

Aquesta iniciativa, impulsada per l'AEH Salou, en col·laboració amb la regidoria de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament, promet transformar les tardes de la ciutat en un autèntic homenatge a aquesta beguda tan genuïna.

Amb la participació de vint establiments destacats, visitants i residents podran gaudir d'una experiència gastronòmica única cada dia, de les 12 a les 15 hores. Aquesta iniciativa es proposa reviure el vermut com a part essencial de les celebracions nadalenques, destacant la seva elaboració tradicional amb herbes aromàtiques i la seva estreta relació amb la identitat de la regió, especialment del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Els participants a "Fem el Vermut a Salou!" inclouen una àmplia gamma d'establiments: Huma, Cook and Travel, Mrkt Gastrobar, La Gresca, Malapecora Restaurant, Mesón Restaurante Pa i Oli, Circus Bar, Coffee Break Salou, Theatre Town, Vermuteria Cal Tito, Pizzeria l'Autèntica, Bar Pascual, Cafè Sol, 3 Sushi Salou, Tabaré Gastrobar, Famous Dave's, Pizzeria Cheers, Cafeteria Guay i El Totxo Taverna. Aquesta diversitat garanteix una oferta rica i variada, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tots els gustos.

La festa del vermut no només és una oportunitat per gaudir d'una beguda de qualitat i una degustació exquisida per només 6 euros, sinó que també és una finestra a la cultura i la tradició local. "Fem el Vermut a Salou!" es converteix així en una cita imprescindible per a qui vulgui experimentar l'aperitiu en un ambient social en període de Nadal.Document Actions