Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Per primer cop, el turisme rus supera al britànic durant el mes de juny a Salou

Durant la primera quinzena de juny, es manté la dada en un 68% d’ocupació, mantenint el nivell de l’any passat segons les dades facilitades per l’Observatori Turístic

dimecres 26 juny 2013

Durant la primera quinzena del mes de juny, el turisme rus ja ha superat al britànic al municipi de Salou.  El turisme rus ha assolit un 25% del total de visitants durant els primers quinze dies del mes de juny per davant del 21% de turistes britànics segons es desprèn de les dades facilitades per l’Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada. Per primer cop, durant aquest mes de juny, es dóna aquest fet on el turisme rus és converteix en el primer mercat visitant. Durant el 2012, no va ser fins la primera quinzena de juliol quan per primera vegada el turisme rus va superar al britànic.   Es tracta d’un fet rellevant que té lloc al municipi on tradicionalment el mercat britànic s’ha situat al capdavant i que demostra que el lideratge i augment del turisme rus s’està consolidant. Per darrere del turisme rus (25%) i el britànic (21%), se situa el francès (8%), l'irlandès(4%) i l'holandès (4%).

El regidor de turisme, Benet Presas, ha destacat que “és una dada molt significativa donat que per primer cop trobem aquesta primera posició del turisme rus durant el mes de juny” i ha afegit que “això augura bones perspectives pel que fa al mercat rus durant aquest any”. Presas ha volgut destacar que “l’increment del turisme rus no ha implicat un descens d’altres mercats com el britànic que es manté estable però sí compensa el lleuger descens del mercat nacional” i ha afegit que es continuarà  treballant per mantenir  i potenciar el mercat espanyol, l'anglès i, fins i tot, el francès”.


D’altra banda, Salou manté una bona xifra d’ocupació global obtenint un 68% durant la primera quinzena de juny, tal i com es desprèn de les dades facilitades per l’Observatori Científic. En aquest període la ocupació hotelera s’ha mantingut en el mateix nivell, un 78% d’ocupació. Es constata un lleuger descens en la ocupació dels càmpings, que passen del 59% al 45% per contra de l’increment de l’ocupació d’apartaments que passen del 45 al 54%.

El passat mes de maig, hi va haver un lleuger augment en la ocupació global, passant del 50% al 52%.  L’increment més notable es va dur pel que fa a l’ocupació hotelera amb un 61% per sobre del 59% d’ocupació  del 2012.

Galeria d'imatges

T36_RLM0229BX.jpg
T36_RLM0229BX.jpg

Document Actions