Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comunicat als ciutadans no espanyols de la UE i de països amb Acord de reciprocitat de vot amb Espanya, residents a Salou, sobre la formació del cens electoral per a les eleccions de 2019

dijous 15 març 2018

Comunicat als ciutadans no espanyols de la UE i de països amb Acord de reciprocitat de vot amb Espanya, residents a Salou, sobre la formació del cens electoral per a les eleccions de 2019.

1. Nacionals de països de la UE per a les eleccions municipals i/o al PE

Els nacionals d’aquests països, que reuneixin els mateixos requisits que s’exigeixen als espanyols per ser electors, poden manifestar la seva voluntat d’exercir el dret de vot a les eleccions municipals y/o al PE, emplenant el model de  sol·licitud d’inscripció al cens electoral.  Model CERE-DFA.

Termini de presentació de sol·licitud per a l´inscripció en el Cens Electoral (manifestació de voluntat de vot):

Obert – Unitat d´Estadística i Padró de l´Ajuntament de Salou.

L´OCE durant el mes d’octubre de 2018 enviarà una comunicació, amb l’imprès de manifestació de voluntat de vot incorporat,  a qui no s’hagi adreçat amb ocasió d’anteriors eleccions i no hagi manifestat la intenció de vot als Ajuntaments, que es podrà tramitar per internet o  correu postal (a l´OCE) o personalment (a l´Ajuntament).

2. Nacionals de països amb acord de reciprocitat de vot per a les eleccions municipals (Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinidad i Tobago).

Poden sol·licitar la inscripció en el cens electoral per a les eleccions municipals, si reuneixen les següents condicions: ser major de divuit anys i no estar privat del dret de sufragi actiu; estar inscrit en el Padró municipal d'habitants; estar en possessió de l'autorització de residència a Espanya; haver residit legalment a Espanya el temps exigit en el corresponent Acord (cinc anys al moment de la sol·licitud o tres anys el dia de la votació per als nacionals de Noruega); i complir els altres requisits que estiguin establerts en el corresponent Acord. Model sol·licitud d’inscripció.

Termini de presentació de sol·licitud per a la inscripció en el Cens Electoral:

De l´1 de desembre de 2018 al 15 de gener de 2019.

L´OCE, el  mes de novembre de 2018, per facilitar la sol·licitud d’inscripció, te previst  enviar a qui reuneixi les condicions indicades, una comunicació amb l’imprès de sol·licitud d’inscripció inclòs, que es podrà tramitar  per internet o correu postal (a l´OCE) o personalment (a l´Ajuntament).

Properament es facilitarà més informació

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg

Document Actions