Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Corporació en ple aprova l’agermanament de Salou amb el municipi de Calvià

dimecres 18 juliol 2018

L’acord, proposat pel govern, permetrà la col·laboració i intercanvi d’ambdós municipis tant a nivell turístic, com esportiu i cultural

El ple de l’Ajuntament de Salou s’ha reunit avui en la sessió ordinària del mes de juliol en la que s’han aprovat, entre d’altres aspectes la modificació puntual del POUM referent a la regulació de les activitats musicals al municipi de Salou i l’actualització de la normativa sectorial. Aquest punt ha estat votat a favor pel govern (CiU i PSC), mentre que C’s s’ha abstingut, i PP, ERC, i Guanyem, hi han votat en contra.

El segon dels punts que s’han tractat ha estat “declarar la plena eficàcia jurídica de l’adjudicació a Mercadona, SA, de la concessió demanial de la superfície i vol del solar propietat de l’ajuntament al costat de l’edifici del mercat municipal” per a construir-hi un supermercat, donat que s’ha complert amb el requisit d’atorgament de la llicència comercial que la condicionava. Aquest punt ha estat votat a favor pels grups del govern (CiU i PSC), mentre que C’s s’ha abstingut, i PP, ERC, i Guanyem, hi han votat en contra.

Un altre dels punts que s’ha sotmès a votació ha estat la sol·licitud del Club Nàutic Salou de pròrroga de la concessió municipal del port esportiu de Salou i de l’edifici social. Aquest acord ha estat votat a favor de manera unànime. Recordar que amb la pròrroga ja aprovada, des de l’Ajuntament s’està redactant un pla especial que defineixi com ha de ser el futur nàutic de cara a la nova concessió.

També s’han aprovat les tarifes i el calendari de funcionament del servei públic d’aparcament de vehicles automòbils en el pàrquing soterrat de la plaça Corona d’Aragó per l’any 2018. Aquest punt ha estat votat a favor pels grups de CiU, PSC, C’s, PP, i Guanyem, mentre que ERC s’ha abstingut.

Així mateix, s’ha aprovat la revisió de les tarifes del servei públic d’aparcament de vehicles automòbils en l’àmbit del carrer Barbastre, per l’any 2018. Aquest punt ha estat votat a favor pels grups de CiU, PSC, C’s, PP, i Guanyem, mentre que ERC s’ha abstingut.

Pel que fa a la sol·licitud de Reus Salut i Benestar S.L. d’autorització per transferir a favor de STS Gestió de Serveis sociosanitaris SL, els drets d’ús i explotació de la residència sòcio-sanitària construïda a l’Av. Pau Casals nº4, i els seus serveis complementaris, ha estat votat a favor de manera unànime.

El penúltim dels punts, el conveni de col·laboració entre el Síndic de Greuges de Catalunya i l’ajuntament de Salou, ha estat votat a favor de manera unànime.

El darrer dels punts ha donat llum verda a l’agermanament del municipi de Salou amb el municipi de Calvià, a Mallorca. Aquest punt ha estat votat a favor de manera unànime. L’alcalde ha volgut felicitar els regidors del consistori per votar a favor del primer agermanament de la capital de la Costa Daurada.

Document Actions