Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou fa un minut de silenci per recordar les víctimes del terrorisme

dimecres 12 juliol 2017

La cita ha tingut lloc aquest matí a les portes de l’Ajuntament, el dia que es compleixen 20 anys de l’execució del regidor Miguel Ángel Blanco

 

L’Ajuntament de Salou ha convocat un minut de silenci aquest dimecres en record per les víctimes del terrorisme. La iniciativa, a més, recorda especialment la memòria del regidor d’Ermua Miguel Ángel Blanco, així com de tots els assassinats.

 

A la concentració, a la qual han acudit polítics, treballadors municipals, i agents de policia entre d’altres pretén refermar el " suport i solidaritat" amb les víctimes del terrorisme, alhora que reconeix i agraeix expressament el lliurament de totes aquelles persones, institucions i col·lectius que, a l'empara de la llei, han lluitat i lluiten contra el terrorisme, com ha apuntat l’alcalde del municipi, Pere Granados.

 

Per aquest motiu, i acceptant el suggeriment de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, aquest dimecres, 12 de juliol, s'ha convocat el minut de silenci en memòria de Miguel Ángel Blanco, assassinat fa ara 20 anys, així com per recordar totes les víctimes i les seves famílies.

Galeria d'imatges

minut.jpg
P1040248.JPG

Document Actions