Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Per Sant Jordi el Club Xic’s posa música amb el concert de Lali Rondalla ‘El bosc inventat’

La Regidoria d’infància organitza un estand que acosta la tradició i la diversió pels més petits

dilluns 22 abril 2013

La plaça Sant Jordi, al costat del mercat municipal, serà un dia més el centre neuràlgic de la celebració de la festivitat de la rosa i el llibre. Al marge de moltes altres activitats el Club Xic’s s’ha volgut sumar d’una manera molt especial a aquesta jornada muntant un estand on hi haurà diverses activitats per a la canalla i també a partir de les 18,30 hores un taller de  confecció de punts de llibre. L’acte estrella però serà el concert de l’artista Lali Rondalla, especialista en  concerts-performance per a nens.

La Carla Olaortua és l'alma mater del projecte Lali Rondalla, una iniciativa per apropar contes i cançons per als nens del segle XXI. La proposta que portarà a Salou demà  a les 17.15 hores a la Plaça de Sant Jordi parla de qüestions quotidianes. Entre arbres i ocellets, es ballarà al ritme de cançons que parlen d'animals i energies renovables i es llançaran missatges al món alliberant els arbres-globus de "El Bosc inventat" perquè, en aquest bosc tan singular, són els nens els que protagonitzen petits actes poètics entre cançons.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha animat als pares i mares a acostar-se a la plaça per fer partícips els seus fills d’aquest dia tant assenyalat i també a participar en les activitats programades especialment per a ells.

Galeria d'imatges

Cartell_Salou_Lali_Rondalla.jpg
Cartell_Salou_Lali_Rondalla.jpg

Document Actions