Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pere Granados, alcalde de Salou, nou vicepresident de la 'Alianza de Municipios Turísticos de Sol y Playa'

divendres 26 novembre 2021

José Miguel Rodríguez Fraga, alcalde d'Adeje, substitueix l'alcalde de Benidorm a la presidència de l'Alianza (AMT), en el marc de l'assemblea que l'entitat ha celebrat a Adeje

 

La trobada de l'AMT, que va anar acompanyada d'una altra trobada posterior amb l'Associació de Municipis Turístics de Canàries (AMTC), ha tingut com a escenari el Centre de Desenvolupament Turístic Costa Adeje (CDTCA), on s'han donat cita alcaldes, alcaldesses i regidors dels 18 municipis turístics de les dues aliances, que representen destinacions que aglutinen el 44% de les pernoctacions d'Espanya.

Durant l'assemblea de l'AMT, s'ha fet també el canvi de vicepresidència i secretaria. L'anterior vicepresident, José Miguel Rodríguez Fraga, ha estat substituït per Pere Granados, alcalde de Salou. I, per acabar, Jaume Dulsat i Rodríguez, alcalde de Lloret de Mar, ha pres el càrrec de secretari, que fins ara era de José Julián Mena, alcalde d'Arona.

L'AMT està conformada pels ajuntaments de Salou, Lloret de Mar, Torremolinos, Benidorm, Calviá, Arona, Adeje i San Bartolomé de Tirajana. L'AMTC ho està per Arona, Adeje, Guía de Isora, Santiago del Teide, Puerto de la Cruz, San Bartolomé de Tirajana, Mogán, Pájara, Antigua, La Oliva, Yaiza, Tías i Teguise.

Aquesta cimera turística ha comptat amb la presència del president del Govern de les Canàries, Ángel Víctor Torres; la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme del Govern d'Espanya, Reyes Maroto, en el seu cas per videoconferència; el president del Cabildo de Tenerife, Pedro Martín; el president de la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT), Jorge Marichal; el president de l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH), Javier García Cuenca; a més de representants de l'empresariat, sindicats i cos diplomàtic.

Els alcaldes de l'AMT van assumir el repte de liderar la demanda i obtenir més finançament específic per als municipis turístics, per atendre els seus serveis; i la de plantejar una definició sobre què és un municipi turístic.

D'altra banda, dotar de contingut els criteris i els principis de transició ecològica, competitivitat, sostenibilitat, digitalització i desestacionalització.

Galeria d'imatges

3.jpeg
2.jpeg
4.jpeg

Document Actions