Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pere Granados es reuneix amb els representants turístics per valorar la temporada i fer un front comú davant els reptes futurs

dimecres 06 setembre 2023

  • Les reunions tenien com objectiu assolir reptes orientats a mantenir la qualitat i l'excel·lència dels serveis del sector de l'allotjament, així com la seva adaptació als nous desafiaments i tendències del turisme.

 

L'alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Pere Granados, va mantenir dues reunions que van comptar amb l'assistència de membres directius de l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada, Joan Calvet, de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), Berta Cabré i l'Associació Hotelera de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Albert Savé.

En aquestes trobades, Pere Granados, acompanyat pels regidors de Comerç i Dinamització Econòmica i Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Hèctor Maiquez i Sebastià Domínguez, van tractar i compartir diferents punts de vista sobre l'activitat dels habitatges d'ús turístics, amb l'objectiu d'anar assolint reptes orientats a mantenir la qualitat i l'excel·lència dels serveis del sector de l'allotjament, així com la seva adaptació als nous desafiaments i tendències del turisme.

Reunió amb la FEHT
D'altra banda, l'alcalde de Salou, en un encontre amb representants de la FEHT i altres membres de l'associació hotelera, va voler fer una anàlisi de la temporada d'estiu, avaluant-ne el rendiment i identificant estratègies col·lectives per abordar els reptes futurs.

Aquesta trobada va servir també com a plataforma per establir una xarxa de col·laboració i consens necessària per afrontar de manera conjunta els reptes futurs del sector. Molts d'aquests reptes estan lligats a accions programades per l'Ajuntament de Salou i el Patronat Municipal de Turisme.

Es van abordar, de la mateixa manera, qüestions relacionades amb la implementació del projecte Hard Rock, la mobilitat sostenible, les obres de la segona fase del projecte de conversió en zona de vianants del carrer Carles Buigas i la imperiosa necessitat de connectar l'estació de Salou-PortAventura amb l'eix del Corredor del Mediterrani amb doble amplada de via.

Un aspecte destacable d'aquestes trobades va ser la clara demostració de bona sintonia i disposició a la col·laboració per part de tots els participants. Tots comparteixen la voluntat de promoure projectes i accions conjuntes que consolidin Salou com un municipi sostenible, intel·ligent i desestacionalitzat.

Galeria d'imatges

turisme1.jpg
turisme3.jpg

Document Actions