Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pere Granados revela noves fórmules per atraure turistes tot l'any

dimarts 05 desembre 2023

L'alcalde de Salou, Pere Granados, en la trobada tradicional de Nadal amb els periodistes, ha fet un balanç molt positiu dels primers mesos del govern (Sumem per Salou-PSC i ERC), assegurant que l’entesa "està anant molt bé”.

Pere Granados, que s’ha fet acompanyar per diversos membres del seu executiu, ha començat dient que s’ha aprovat un pressupost amb un marcat caràcter social i transformador, el qual pretén posar la persona en el centre de l’acció del govern.

També ha revelat una sèrie d'accions per revitalitzar la Història i el turisme a la ciutat, destacant la importància de connectar els residents amb el seu passat i transformar Salou en un municipi on hi ha oferta turística tot l'any.

Un dels punts destacats del projecte és la recuperació del patrimoni, incloent-hi les restes arqueològiques antigues i les fortificacions de la Guerra Civil que es troben a la costa. També s'ha mencionat la creació d'una nova ruta modernista entre Reus i Salou, que pretén posar en valor l'arquitectura modernista de la zona.

L'alcalde ha revelat una sèrie d'accions per revitalitzar la Història i el turisme a la ciutat, destacant la importància de connectar els residents amb el seu passat i transformar Salou en un municipi on hi ha oferta turística tot l'any

Pere Granados ha subratllat que aquest modernisme és complementari a l'oferta de destinacions com Reus i Barcelona i permetrà als visitants sumar experiències entre els diferents municipis, contribuint així per a l'enriquiment de tot el territori.

Un dels objectius principals del projecte és la desestacionalització del turisme, amb la convicció que Salou té prou atractiu per atraure visitants els 365 dies de l'any.

Aquesta estratègia inclou la creació de nous productes turístics relacionats amb el patrimoni natural, la història, la gastronomia, l'esport i aspectes culturals.

Granados ha expressat la seva preocupació pel retard en l'aprovació del Pla Director Urbanístic i ha deixat clar que farà tot el possible per assegurar que aquesta inversió arribi a Salou

L'alcalde també ha parlat de la importància de captar nous mercats, com el coreà, per compensar la pèrdua de turistes russos a causa de la invasió de Rússia. Ha ressaltat que "les llargues distàncies poden equivaler a llargues estades", i Salou està treballant activament per atraure turistes de països llunyans, com potser Corea o Escandinàvia.

Pere Granados també ha explicat que es promocionarà Salou a la capital d'Espanya amb una campanya potent el mes de gener, coincidint amb Fira Internacional de Turisme de Madrid.

Pere Granados també ha explicat que es promocionarà Salou a Madrid amb una campanya potent el mes de gener, coincidint amb Fitur

Pel que fa al turisme esportiu, l'Ajuntament de Salou té plans per potenciar-lo mitjançant la desconcentració d'equipaments esportius. Una de les inversions destacades serà el cobriment de la pista esportiva de l'escola Santa Maria del Mar, entre altres.

A més, Pere Granados ha parlat de les obres de transformació urbanística al voltant del carrer Carles Buigas, que es convertirà en una zona de vianants. Això millorarà, evidentment, la qualitat de vida dels residents i revitalitzarà el comerç local, al mateix temps que permetrà una millor gestió del flux turístic.

Finalment, l'alcalde també ha lamentat governamental relacionat amb el complex Hard Rock. Ha deixat en l'aire la possibilitat de consultar la població sobre la decisió d'instal·lar el Hard Rock al municipi. Ha expressat la seva preocupació pel retard en l'aprovació del Pla Director Urbanístic i ha deixat clar que farà tot el possible per assegurar que aquesta inversió arribi a Salou, la qual és avantatjosa pel municipi, per territori i també pel país.

Galeria d'imatges

trobada amb mitjans.png
granados_mitjans.jpg
granados__Mitjans2.jpg
periodistes_esmorzar.jpg
pere_granados2.JPG

Document Actions